“VillaDitte"- Minimalistic summerhouse. New Nordic Simplicity

16265186_10211873149843188_8667146851377795906_n.jpg

 

TASK                   Summerhouse

CLIENT               Ditte Isager & Christian Vang

LOCATION          North Zealand, Denmark.

SIZE                     50 m2 and 14 m2 covered terrace.

STATUS               Completed. 2015 – 2017  

 

TEAM                   Erik Juul, Kirsten Ibsen Kure, Kevin Baily, Zap.

                             Contractor: ByggeKompagniet  CPH.

 

PROGRAMME      “We want a small summerhouse rather than a big summerhouse. But build of high quality materials with well-thought details. The architecture should invite us to be more outside than inside. No sleeping rooms, we sleep together when we are in the summerhouse, and when the kids get older we build some small annex´s.”

 

- More outside than inside.

- Build of high quality natural nordic materials.

- One big room.

- The façade can be folded away.

- Spatial complexity within a limited area.

- Outdoor shower.

- New Nordic simplicity.

20106482_10213678619818809_5956849301082390464_n-1.jpg
17155246_10212296650070429_888861789360631314_n.jpg
16195113_10211873149763186_4562598809177393048_n.jpg
Dittte net.png
16265247_10211873148723160_7836071611711781338_n.jpg
16387299_10211873148923165_7906601396957483636_n.jpg
16387418_10211873150043193_9206522361711930634_n.jpg
Jesper Bech LokzaComment