Small studio for a photographer

 New Nordic Simplicity - A wooden box covered in Dinesen creates spacial complexity within a limited area. 

New Nordic Simplicity - A wooden box covered in Dinesen creates spacial complexity within a limited area. 

TASK

CLIENT

LOCATION

SIZE

STATUS

TEAM

 

PROGRAM

 

A studio for the international photographer Ditte Isager.

Ditte Isager.

Copenhagen, Denmark.

18 m2.

2014-2015.  

Erik Juul, Kirsten Ibsen Kure,  Takumi Yano

Contractor: ByggeKompagniet  CPH.

Opgaven var at tegne et lille studio hvor fotografen Ditte isager, kan arbejde med sine billeder. Studioet ligger I forbindelse med en klassisk muremester villa,  men I stedet for at forsøge at  tilpasse  den nye bygning til den gamle murermester villa, lavede vi en “æske” der stod fysisk og arkitektonisk fri af det gamle hus. Rumhøjden på fire meter gav mulighed for at skabe en rumlig kompleksitet på de kun 18 m2.

 

-        Direkte udgang fra hovedhuset.

-        En trææske beklædt med Dinesen Douglas.

-        Et dobbelthøjt rum.

-        En hems skaber en rumlig kompleksitet på det beskedne areal.

-        Fra hemsen kan man kigge op I himlen.

-        Et langt bord hvor fotografen kan ligge billeder ud.

-        Direkte udgang fra haven. 

 

PROGRAME

-        Direct access from the main house.

-        Wooden box covered with Dinesen Douglas planks.

-        Double high room.

-        A small deck creates spatial complexity.

-        From the deck you can look to the sky.

-        One long table.

-        Direct access to the garden.

-        A modernistic contrast to the existing house. 

ditte-isager-img6.jpg
04ditte.jpg
12832312_10208739210576665_6325564705708340088_n.jpg
IsagerTilbyg 2015-04-09 12163800000 kopi.png
sixditte-1.jpg
12800173_10208682859727929_1162980172691136899_n.jpg
05ditte.jpg
erik juul